سرویس بین الملل- تقریبا این احتمال که ایران به توافقی تازه با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برسد، فردی که دستور ترور سردار سلیمانی را صادر کرده بود، نزدیک به صفر است.
به گزارش آفتابنیوز؛ سایت "میدل ایست ای" با اشاره به اینکه ترامپ درصدد گشایش رابطه با ایران است و از آن تحت عنوان "آرزوی او برای معجزهای ایرانی" یاد کرده و مینویسد: "وضعیت او نزد افکار عمومی امریکا بد شده و نتایج نظرسنجیها این موضوع را نشان میدهند. تلاش او برای پاسخگو کردن چین و عملکرد دولتاش در مدیریت بحران شیوع کرونا در امریکا و موضعگیری تندش در قبال معترضان به کشته شدن "جورج فلوید" یک شهروند سیاه پوست امریکایی توسط یک افسر پلیس باعث کاهش محبوبیت رئیسجمهوری امریکا شده است.
ترامپ با استفاده از شعارهای ملیگرایانه تلاش کرده تا محافظهکاران به خصوص سفیدپوستان را پشت سر خود جمع کند که اغلب از آنان تحت عنوان اکثریت خاموش یاد می شود. با این وجود، او تاکنون نتوانسته در این زمینه برای انتخاب مجدد موفق باشد. در نتیجه، او به دنبال معامله با ایران است.
ترامپ اخیرا در واکنش به تبادل زندانیان میان ایران و امریکا نوشت که این موضوع نشان میدهد ایران میتواند به توافق دیگر و بهتری با امریکا دست یابد. سوال اصلی این است که آیا ایران میتواند به ژست مصالحهجویانه او اعتماد کند؟ چه تضمینی وجود دارد که او پس از انتخاب شدن مجدد پس از انتخابات نوامبر توافق خود با تهران را زیرپا نگذارد و در عوض سیاست تغییر رژیم را در قبال ایران دنبال نکند؟
ترامپ در حالی خواستار معامله با مقامهای ایرانی شده است که درک درستی از برجام نداشته است. او این موضوع را نادیده گرفت که تهران سرمایه سیاسی خود را در جریان توافق هستهای ۲۰۱۵ هزینه کرد و از غنیسازی اورانیوم ۹۷ درصدی چشمپوشی نمود و بازرسیهای بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی از تاسیسات ایران را پذیرفت.
ترامپ در مقابل، امریکا را از برجام خارج ساخت. علاوه بر این توهین آشکار، اکنون ترامپ خواستار تمدید قطعنامه شورای امنیت علیه ایران درباره ممنوعیت فروش تسلیحات به آن کشور شده است. اتحادیه اروپا، روسیه و چین این خواست امریکا را رد کردهاند چرا که فاقد مبنای حقوقی و قانونی است.
این سایت در ادامه مدعی شده است: "ایران به دلیل آن که گمان میکند ترامپ دوباره انتخاب نخواهد شد پیشنهاد معامله او را رد کرده است. واقعیت آن است که پیروزی "جو بایدن" نیز نتیجه ایدهالی برای ایران نخواهد داشت. به همین خاطر، ایران سیاست صبر را در پیش گرفته تا ببیند در ماههای آینده چه روی خواهد داد. فارغ از نتیجه انتخابات، ایران چرا باید به ترامپ اعتماد کند و پای میز مذاکره برای توافقی با ترامپ بنشیند؟ سه سال دیپلماسی او با کره شمالی بینتیجه بود و نشان داد که وی حسن نیت و صداقت ندارد. ترامپ بارها نشان داده حاضر است واقعیتها را نادیده گیرد. بعید به نظر میرسد با وجود شرایط فعلی در منطقه و الحاق احتمالی سرزمینهای فلسطینی به اسرائیل و حمایت امریکا از این موضوع، ایران به این نتیحه برسد که توافق با امریکا به نفعاش خواهد بود. همچنین، طرح تحریم امریکا علیه سوریه نیز ایران را بیشتر به این نتیجه میرساند که مذاکره با امریکا سودی نخواهد داشت. همچنین، ایران درصدد انتقامگیری از امریکا به دلیل ترور ژنرال سلیمانی بود. رهبری ایران علاقهای به مذاکره با ترامپ، عامل صدور فرمان ترور این ژنرال ایرانی ندارند. رهبران ایران عملگرا هستند اما در این مورد آنان به راحتی خیل عظیم جمعیت سوگواران برای تشییع پیکر ژنرال سلیمانی را از یاد نخواهند برد و این موضوع در تصمیمگیریهای شان تاثیرگذار است".
شد شد نشد نشد دنبال زندگی خودش مثل سایر ریاست جمهوریها قبلی امریکا میرود واز کنار کاخ سفید هم نمیگذرد
بزرگان هر جا برن بزرگی ببینند و در صدر نشینند و نیازی به کنه شدن و زورگویی و ظلم و ستم به دیگرون برای غصب منصب و سمت و اثبات خودشون ندارن.
بازهم نرمش
زودتر بهتر
رنج ملت کمتر...
ن محیط زیستی مثل معاهده پاریس ن بابهداشت جهانی همه جا توافقات رو به سخره گرفته .۳سال هم کره شمالی رو سر کار گذاشت.